Az LPG-ről röviden

 AZ LPG Systems cég 1986-os alapítása óta 23 év kutatási és technológiai fejlesztés eredményeképpen alkotta meg szépségipari berendezéseit és kezelési protokolljait, melyek számos problémára nyújtanak hosszantartó és látványos eredményeket a testkezelés, alakformálás területén. Több mint 100 országban vannak jelen világszerte, több mint 100.000 kezelést végeznek naponta, és számos Hollywood-i sztár egészíti ki egészséges életmódját Lipomassage kezelésekkel, mivel az LPG kezelések célzottan a legmakacsabb területeken -ahol még a torna és a diéta is csődöt mond – képesek kifejteni hosszan tartó hatásukat. A kezelés 100%-ban természetes, mivel a különböző manőverekkel kötőszövet mechanikai masszázst érünk el.

Mivel a testkezelés és alakformálás piacán számos hasonló gép jelent meg, fontos megjegyezni a három kulcsszót mely az LPG kezelést egyedülállóvá teszi: független motorizált hengerek. Csupán ez a technológia teszi lehetővé a különböző irányú és sebességű hengerekkel történő manőverek alkalmazását. Amennyiben a hengerek nem függetlenek egymástól, vagy nem motorizáltak nem lehetséges a különböző problémák (feszesítés, narancsbőr kezelés, zsírtörés, fogyasztás), különböző kötőszöveti mélységben való kezelése.

Az LPG professzionalizmusát és több mint 23 éves tapasztalatát a piacon számos klinikai kutatás és publikáció, valamint a kutatások eredményeképpen folyamatosan továbbfejlesztett protokoll támasztja alá.

Mi is az az  ENDERMOLÓGIA ?

A kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben, alakformálásban.
A francia  LPG SYSTEM  szabadalmaztatott Endermologie technológia világelső  az alakformálásban, az egyedülálló motorizált görgők és vákuumnak köszönhetően.

Az Endermologie  a fogyasztás, a zsírtörés, a feszesítés,a narancsbőr (cellulit) kezelések, valamint relaxációs kezelések leghatékonyabb és legkíméletesebb, garantáltan fájdalommentes módszere.

EGY FORRADALMIAN ÚJ ESZKÖZ AZ EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG, FOGYASZTÁS ÉS A WELLNESS SZOLGÁLATÁBAN

Az LPG Cellu M6 egy forradalmian új eszköz, ami lehetővé tette a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal elérni a zsírtörést, fogyasztást, feszesítést, narancsbőr kezelést. Az LPG Cellu M6  hívta fel a világ figyelmét arra, hogy a titok nyitja a kötőszövet, hiszen a sejtektől a kollagén  rostokig , izom-,  és kötőszövetek  kapcsolják össze testünk különböző elemeit.

Az LPG új nevet adott a módszernek, ez az  „ENDERMOLOGIE”. A védjegyet 1998 áprilisában be is jegyezték. Több éves tanulmányok és vizsgálatok eredménye az utolsó generációs gép:  LPG Cellu M6” az adott problémának (zsírbontás, fogyasztás, feszesítés, narancsbőr kezelés, komplett testkezelés, alakformálás) megfelelően cserélhető kezelőfejet jelenti.

Kötőszövet regenerálás a fiatalos arcbőrért LPG Enermolift legújabb technológiájával!

Mi is az  Endemolift technológia?

A kötőszövet mesterének tartott LPG kezeléstechnika újdonsága, hogy a kisméretű kezelőfejek segítségével  az arc minden területe kezelhető. A kis intenzitással működtetett vákuummasszázs során az arc vérkeringése javul, ezáltal az arcbőr színe és  felszíne szebb, simább lesz.

A különböző méretű  kezelőfejek segítségével kezelhető az orca,  a szemkörnyék, a toka, az áll, sőt a dekoltázs is. Az LPG technológián alapuló kötőszövet regeneráló kezelések eredményeképpen a bőr üde és fiatalos marad.
A bőr színe pirospozsgás, állaga rugalmas, felszíne sima és  kellemes tapintású.

Szemmel látható a lifting hatás. A kezelés relaxál, oldja a stresszt, ellazít, teljesen fájdalommentes.

Minden kezeléskor eltérő nagyságú kezelőfejekkel masszírozzuk át az arc különböző részeit, a nyakat és a dekoltázst. A tartós eredmény elérése után, havonta két-három alkalommal végzett fenntartó kezelések megtartják és fokozzák az elért eredményeket.