Fogyasztás, alakformálás zsírfagyasztással

A kriolipo terápia a zsírsejtek hőérzékenységére alapul. A zsírsejtek a többi sejtnél érzékenyebbek a hideg hőmérsékletre, így ezzel a technológiával szelektíven távolíthatóak el anélkül, hogy a többi sejtben károsodás keletkezne. Az elhalt zsírsejtek pedig a szervezet normál anyagcsere folyamatai során távoznak a szervezetből, 6-12 hét alatt.

A kezelt terület hűtése során az alacsony hőmérséklet hatására megindul az apoptózis folyamata, ennek hatására pedig a zsírsejtek összezsugorodnak. A gép applikátroának felhelyezésekor szívó, feszítő érzés tapasztalható, azonban a kezelés fájdalommentes. A hűtési fázis megkezdése után kb. 10 percig hideg, bizsergető érzés jelentkezik a kezelt testrészen, amely érzés rövid időn belül csillapodik. A kezelés hatására enyhe bőrpír jelentkezik az érintett területen, ez egy óra alatt elmúlik.

A CLATUU kezelés kiváltotta apoptózis hatását 4-12 héten belül tapasztalhatjuk, ennek folyamán a szervezet önmaga szabadul meg az elhalt zsírsejtek maradványaitól.

MI AZ AZ APOPTÓZIS?

Az apoptózis a természetes sejthalál egy formája, lényegében egy a sejt génállományában kódolt program, amely meghatározza a sejt életét – a szervezet számára legelőnyösebb formában – lezáró eseménysorozatot. Így a sejt a pusztulása előtt gondoskodik róla, hogy ne kerüljön a külső térbe semmilyen káros, gyulladáskeltő anyag.

Kutatási eredmények és klinikai tesztek alapján már egyetlen applikátor használatával 2,54 cm-es csökkenést érhetünk el. A CLATUU összesen két applikátorral rendelkezik, tehát akár 5,08 cm-es csökkenés is lehetséges.

A CLATUU kezelés időtartama körülbelül 40-60 perc, ugyanakkor ez függ a célterület vastagságától. A páciensek kényelmes pozícióba helyezkedve pihenhetnek, olvashatnak.

ALKALMAZÁS, MELLÉKHATÁSOK

A legtöbb kezelés során nem tapasztalható semmiféle mellékhatás. Ritkábban előfordulhat enyhe pirosodás, véraláfutás a vákuum szívóhatása miatt, de ezek legkésőbb egy hét alatt felszívódnak. További ritka mellékhatás lehet enyhe zsibbadás jelentkezése a célterületen, ez legfeljebb 1-3 héten belül teljesen megszűnik.

A zsírréteg vastagságától függően a CLATUU kezelés 90 napos időközönként megismételhető.

Figyelem! Nem ajánlott a kezelés után vagy az előtt közvetlenül nagy mennyiségű tápanyag bevitele a szervezetbe, illetve alkohol és koffein fogyasztása a kezelés napján.

A CLASSYS számtalan órát fektetett a technológia tesztelésére, amely bizonyította, hogy a hűtés kizárólag a zsírszövetet károsítja, a környező szövetek nem szenvednek károsodást.

A CLATUU terápia egyáltalán nem invazív, nincs felépülési idő, tehát akár a kezelésből felállva közvetlenül visszatérhetünk napi rutinunk végzéséhez.

A kezelés nem alkalmas jelentős testtömeg csökkentésre krónikus elhízásban szenvedők számára. A CLATUU egy zsírfagyasztó alkalmazás, amely a leghatékonyabban az izolált, makacs zsírlerakódásokkal küszködők számára nyújthat megváltást. Az alábbi területeken alkalmazható:

  • Alhas
  • Lágyék
  • Úszógumi
  • Comb külső oldala
  • Melltartóvonal
  • Hát
  • Felkar